De overheid wil dat werkend Nederland in beweging blijft. Afgelopen augustus 2020 kon iedereen die werkt of werk zoekt, daarom gebruik maken van een gratis loopbaanadvies ter waarde van € 700,00. De belangstelling overtrof het aantal mogelijkheden ruimschoots. Vanaf december 2020 wordt er daarom een tweede mogelijkheid geboden, die wij als Vidacto faciliteren.

Heb je interesse? Meld je voor december aan bij Vidacto.

Voor wie?

Het ontwikkeltraject is beschikbaar voor iedereen die werkt, of werk zoekt. Iedereen kan zich kosteloos en zonder tussenkomst van diens werkgever inschrijven.

Door wie?

Het ministerie van SZW stelt als voorwaarde dat het traject door gekwalificeerde loopbaanadviseurs wordt uitgevoerd met inzet van wetenschappelijke testen die een goed beeld van iemands loopbaankansen bieden. Beiden kunnen door Vidacto worden gegarandeerd.

Hoe?

Het programma bestaat uit een tweetal vragenlijsten en een uitgebreide persoonlijke reflectie daarop met een adviseur. In een online loopbaanscan en arbeidsmarktscan worden jouw ambities en arbeidsmarktkansen in kaart gebracht. Samen met een adviseur bespreek je de uitkomsten, reflecteer je hier op en stel je een actieplan op.

Loopbaanscan

Deze vragenlijst geeft inzicht in je kerncompetenties en potentie. Je talenten voor competenties worden vergeleken met de motivatie die er is om deze competenties in te zetten of eventueel te ontwikkelen. Op deze wijze wordt duidelijk waar je energie van krijgt en welke competenties een uitdaging vormen.

De Loopbaanscan geeft antwoord op de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat zijn mijn competenties?
  • Waar kan ik me ontwikkelen?

Arbeidsmarktkansen scan

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Zeker nu, vanwege de corona crisis. Niet voor niets heeft de overheid het programma ‘NL leert door’ opgezet. De Arbeidsmarktkansen scan berekent jouw huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Jouw ambities worden vergeleken met wat er op dit moment en in de toekomst mogelijk is op de arbeidsmarkt. De scan geeft antwoord op vragen als:

  • Wat is mijn positie op de arbeidsmarkt?
  • Wat heb ik nodig om langdurig inzetbaar te zijn?
  • Maar ook: waar kan ik zoeken naar vacatures waar ik baankansen heb?

Interesse of meer weten?

Meld je voor 1 december 2020 aan.

Dit kan door rechtstreeks een mail te sturen aan de adviseur die je heeft benaderd of aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in het onderwerp ‘loopbaantraject’. Vermeld je voor- en achternaam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer. Bellen kan ook: 026 - 44 35 351 of 070 82 00 388

Wij nemen dan contact met je op om het vervolg van het traject te bespreken.