Michel Alofs

'Kansen benutten en leren van en met elkaar.'

 

'Ik mag graag koken en sporten, en ben geïnteresseerd in geschiedenis. Daarnaast kennen mijn vrouw en ik een grote gemeenschappelijke passie voor reizen. Met de rugzak achterop de wijde wereld in. Avontuurlijk en inspirerend. Je stippelt van tevoren een route uit en bepaalt wat je must-see bestemmingen en ervaringen zijn. Gedurende de reis doen zich echter altijd kansen voor om de reis nog interessanter en intenser te maken.

'In mijn manier van werken komt dat terug. Van tevoren bepalen wij samen de aanpak en doelen, maar als zich onderwijl kansen voordoen om de situatie anders en vooral ook beter aan te pakken, dan grijp ik die kansen met beide handen aan.

'Tijdens het reizen maak je ook kennis met verschillende perspectieven. Gebruiken, gewoontes en rituelen zijn anders dan bij ons, maar juist daardoor leerzaam en inspirerend. Ook dat zal je terugzien in mijn werk: ik zal mijn perspectief te allen tijde delen, maar ben ook altijd geïnteresseerd in jouw perspectief. Door met verschillende perspectieven naar dezelfde situatie te kijken, kunnen we ons verplaatsen in anderen, leren we van elkaar en maken we elkaar beter.'

Michel Alofs

Partner - Consulant 

(06) 10 937 517

 

Michel Alofs linked-in