Antonette Belgers

'Veelzijdigheid, creativiteit en vooral samenwerking maken me blij!'

 

'Steeds meer realiseer ik dat het me veel oplevert om mezelf de vraag te stellen: word ik blij van wat ik zie, doe of ervaar? Het mooie is dat je daar zelf veel invloed op hebt. Wat ik inmiddels weet is dat veelzijdigheid, creativiteit en samenwerken belangrijk voor me zijn. Ik vind het terug; privé en in mijn werk.

'Wat ik prettig vind in mijn werk is de veelzijdigheid van werkzaamheden, het directe contact met de klanten en de uitdaging om zo optimaal mogelijk te plannen en organiseren op alle fronten. ‘Afspraak is afspraak’ heb ik hoog in mijn vaandel en dat vraagt een gezonde dosis creativiteit en samenwerking met mijn collega’s.

'In mijn vrije tijd kom ik deze elementen ook tegen. Zeker binnen de hectiek van mijn gezin met twee opgroeiende zoons met hun eigen agenda’s. Varen op de Hollandse wateren, tuinieren en gezelligheid met vrienden brengen me tot rust. Ik ben graag met penseel en schilderdoek in de weer. Daarnaast kom je me op het hockeyveld tegen. Wat betreft de sport gaat het mij niet alleen om de sportieve prestatie, maar vooral om hoe we dat met ons team samen voor elkaar kunnen krijgen. Ga je enkel en alleen voor de winst, of is er ook ruimte voor ontwikkeling binnen ons team voor de spelers afzonderlijk? Samen werken aan een doel, dat is waar ik bij Vidacto ook voor ga. Ik geloof in de kracht van teamwork en dat geeft me een big smile op mijn gezicht.'

Antonette Belgers

Office manager

(06) 13 566 749

 

Antonette Belgers linked-in